Olie og gas

​Den digitale mulighed i et olie- og gasfirma er stort set datadrevet.

BORG IT leverer løsninger og uddannelsesforløb til kunder i denne branche. Blandt andet har der været tale om mobile løsninger, som anvendes til daglig vedligehold af virksomhedernes aktiver.

Der ligger stor værdi i at have styr på sine data på tværs af værdikæden i forretningen. Dette kræver i din forretning muligvis et skifte i, hvorledes data samles og tilgås.

Det betyder, at hele din virksomheds IT og data gennemtænkes. Optimering kan ske f.eks. gennem automatisering, software robotter og kunstig intelligens. Din virksomheds data, hvilket sikkert vil være en stor mængde, skal anvendes på tværs af ”siloer” i virksomheden.

IT løsninger som ”punkt til punkt” løsninger virker ikke på den lange bane. Disse løsninger er for stive og for komplekse. Omkostningerne til f.eks. vedligeholdelse bliver uoverkommelige.

BORG IT kan hjælpe dig med at komme i gang eller forbedre dette i din virksomhed.

I den digitale tidsalder skal teknologi hurtigt transformeres på tværs af virksomheden, således at transaktionsvolumener, brugerforventninger og sikkerhedskrav kan håndteres.

For at få bedre resultater skal der gennemføres en strategi og laves tilpasninger efter (dristige) digitale transformationstemaer. Det vil udfordre klassisk teknologi og muliggør procesautomatisering, avanceret analyse og software robotter.​

​At fange datadrevne muligheder kræver en mere helhedsorienteret tilgang med tilslutning af datakilder til dannelse af en informationsarkitektur. Det giver mulighed for digital transformation og giver just-in-time funktionalitet med data til specifikke anvendelsessager.

Virksomheder i f.eks. olie- og gasindustrien behøver ikke nødvendigvis at bygge deres platforme selv.

BORG IT kan hjælpe med at orkestrere din virksomheds teknologiske systemer. Vi kan være arkitekter og hjælpe med at skabe sammenhæng mellem dine teknologikomponenter. BORG IT er SAP Test Partner på nogle af de nye, kommende digitale SAP produkter.​​

Vi har praktisk erfaring i mange dele af den digitale transformation. Ligeledes har vi praktisk kendskab til SAP-produkter og software, som kan hjælpe din virksomhed på vej. 

Her kan du se nogle af vores mange referencer

Efter mange år i faget, har vi arbejdet sammen med mange forskellige firmaer og brancher.

Integration af SAP i komplekse IT-landskaber. Vi har erfaring med kunder, der distribuerer og sælger elektricitet, gas, vand, opvarmning og medier. 

Vi har assisteret med og udviklet mange forskellige mobile løsninger, i samarbejde med vores kunder, til vedligeholdelse af borerigge og -skibe, bygninger og maskiner.  

Mange store elleverandører på det europæiske marked er nødt til at udskifte og etablere fjernaflæste målere. Vi har praktisk erfaring og kan tilbyde vores hjælp til planlægning og installation af dette.

Her offentliggør vi ressourcer, som står til rådighed:

​Send en mail på borgit@borgit.com. Naturligvis tager vi tidsnært kontakt til dig.

Vi kan med øjeblikklig virkning tilbyde:

​Senior SAP udvikler (10 års erfaring):

  • ABAP OO, Workflow, IS-U, IDex/Common, Mobile løsninger og system integration, Migration
  • Availability: ASAP 50 % remote.

Flere detaljer findes i CV:

SAP Profil ASAP til rådighed