Dataoptagelse i realtid​

Vidste du, at de fleste digitale målere nærmest i realtid kan aflæses? For eksempel kan en elmåler hver 3. sekund aflæses og vises på eksempelvis din telefon. Dermed kan dit forbrug eller produktion i realtid vises på en hjemmeside, telefon, smart watch m.v. Denne lette tilgang til forbrug vil, uden du tænker nærmere over det, ændre din adfærd og sænke dit forbrug. 

Forestil dig, at du ved et rørbrud eller sivende vand får en alarm. Du vil da kunne reagere hurtigt, så vandskaden kan holdes på et minimum. Vi har set forsikringer, som giver rabat, hvis en sådan overvågning haves. Overvågning med alarm er en funktion, der forhåbentlig aldrig bliver brug for, men når skaden sker, så er enorme skader og udgifter (!) undgået.

Måske har du brug for, at du hjemmefra kan foretage aflæsninger og holde øje med dit vand- og el-forbrug i sommerhuset. Måske ejer eller formidler du boliger/forretninger, hvor du gerne vil synliggøre forbrug og/eller produktion.

Forretningsmulighederne er uanede, og du har sikkert dine egne! Besparelse gennem forbrugsminimering og optimering af din forretning er nærmere, end du tror.  Denne løsning er internationalt implementeret i tusindvis, og vi har erfaring og kompetencer til at tilbyde dig en løsning.

For mange er dette nyt og en let mulighed for at opnå fordelene ved digitalisering. Rent faktisk har vi gjort dette i mere end 15 år.

Se eksempler her:

Ring til os, så kan du høre nærmere om muligheder, og måske kan du få et par ideer til, hvorledes du kommer videre med dine projekter.


Kontakt os på telefon: +45 30 33 39 66 eller på mail: borgit@borgit.com, hvis du har spørgsmål.

Her kan du se nogle af vores mange referencer

Efter mange år i faget, har vi arbejdet sammen med mange forskellige firmaer og brancher.

Integration af SAP i komplekse IT-landskaber. Vi har erfaring med kunder, der distribuerer og sælger elektricitet, gas, vand, opvarmning og medier. 

Vi har assisteret med og udviklet mange forskellige mobile løsninger, i samarbejde med vores kunder, til vedligeholdelse af borerigge og -skibe, bygninger og maskiner.  

Mange store elleverandører på det europæiske marked er nødt til at udskifte og etablere fjernaflæste målere. Vi har praktisk erfaring og kan tilbyde vores hjælp til planlægning og installation af dette.

Her offentliggør vi ressourcer, som står til rådighed:

​Send en mail på borgit@borgit.com. Naturligvis tager vi tidsnært kontakt til dig.

Vi kan med øjeblikklig virkning tilbyde:

​Senior SAP udvikler (10 års erfaring):

  • ABAP OO, Workflow, IS-U, IDex/Common, Mobile løsninger og system integration, Migration
  • Availability: ASAP 50 % remote.

Flere detaljer findes i CV:

SAP Profil ASAP til rådighed