Fjernaflæste målere​

​Fjernaflæste forbrugs- og produktionsmålere (f.eks. vand, varme, el) danner grundlaget for digitaliseringen på det moderne forsyningsmarked.

Hvor de gamle målere blot var en simpel måleenhed, indeholder de fjernaflæste og digitale målere hundredvis af målerparametre, formler og alarmer/events.

Disse digitale målere medfører spørgsmål vedrørende sikkerhed og data governance. For eksempel skal et forsyningsselskab, hvis kerneleverance er at skabe forsyningssikkerhed og levere til kunden, i dag også forholde sig til, at hver enkelt måler i nettet er et potentielt angrebspunkt.

Hvis der tages forbehold for risici og fokuseres på sikkerhed, så er disse fjernaflæste målere en unik mulighed for at revolutionere/transformere dine produkter og services over for kunden. Du er i stand til at optimere din forretning samtidig med, at forsyningssikkerhed holdes for øje.

Vi har stort kendskab til udrulning og integration af disse fjernaflæste målere. Vi holder øje med trends i markedet og kan hjælpe dig med at planlægge og integrere nye processer.

Kontakt os på telefon: +45 30 33 39 66 eller på mail: borgit@borgit.com, hvis du har spørgsmål.

Her kan du se nogle af vores mange referencer

Efter mange år i faget, har vi arbejdet sammen med mange forskellige firmaer og brancher.

Integration af SAP i komplekse IT-landskaber. Vi har erfaring med kunder, der distribuerer og sælger elektricitet, gas, vand, opvarmning og medier. 

Vi har assisteret med og udviklet mange forskellige mobile løsninger, i samarbejde med vores kunder, til vedligeholdelse af borerigge og -skibe, bygninger og maskiner.  

Mange store elleverandører på det europæiske marked er nødt til at udskifte og etablere fjernaflæste målere. Vi har praktisk erfaring og kan tilbyde vores hjælp til planlægning og installation af dette.

Her offentliggør vi ressourcer, som står til rådighed:

​Send en mail på borgit@borgit.com. Naturligvis tager vi tidsnært kontakt til dig.

Vi kan med øjeblikklig virkning tilbyde:

​Senior SAP udvikler (10 års erfaring):

  • ABAP OO, Workflow, IS-U, IDex/Common, Mobile løsninger og system integration, Migration
  • Availability: ASAP 50 % remote.

Flere detaljer findes i CV:

SAP Profil ASAP til rådighed