Massedataanalyse​

Du vil i gang med digitalisering i din virksomhed, som indebærer massedataanalyse.

Du har hundredvis, tusindvis eller måske millioner af digitale enheder, som du gerne vil integrere bedst muligt i din forretning. Der er muligheder i digitalisering, men du er også bevidst om, at det skal gøres korrekt, således at det gøres sikkert og under kontrol. Negative sideeffekter prioriteres lige så højt som de mange positive sider af digitalisering.

Der vil med garanti være optimering i alle dele af din organisation: Indkøb, produktion, lagerstyring, salg, distribution, kundeservice, HR m.v. Der ligger muligheder for besparelse i alle hjørner af din organisation. Du overvejer software robotter, datadeling med kunder og leverandører, datasikkerhed og data governance. 

Men hvor starter du, og hvordan skal din strategi og dine understøttende planer være fremadrettet? Vi kan hjælpe - blandt andet ved at fastlægge og foretage massedataanalyse og tænke Data Governance i din virksomhed. Der er kapital og værdi i dine data. Massedataanalyse og data governance skal sikre, at de rigtige data i den nødvendige kvalitet står til rådighed på det rigtige tidspunkt i din virksomhed. Så kan medarbejder, leder og direktør træffe de rigtige beslutninger. 

Forestil dig, at du tager beslutninger på baggrund af hændelser, som sandsynligvis vil ske. Dette vil give dig en bedre planlægning, og du opnår besparelser i dine samlede omkostninger.

Grundlaget for dine beslutninger kan være tekniske enheder eller ressourcer, som i realtid kan integreres med dine nuværende systemer.

Kontakt os på telefon: +45 30 33 39 66 eller på mail: borgit@borgit.com, hvis du har spørgsmål.

Her kan du se nogle af vores mange referencer

Efter mange år i faget, har vi arbejdet sammen med mange forskellige firmaer og brancher.

Integration af SAP i komplekse IT-landskaber. Vi har erfaring med kunder, der distribuerer og sælger elektricitet, gas, vand, opvarmning og medier. 

Vi har assisteret med og udviklet mange forskellige mobile løsninger, i samarbejde med vores kunder, til vedligeholdelse af borerigge og -skibe, bygninger og maskiner.  

Mange store elleverandører på det europæiske marked er nødt til at udskifte og etablere fjernaflæste målere. Vi har praktisk erfaring og kan tilbyde vores hjælp til planlægning og installation af dette.

Her offentliggør vi ressourcer, som står til rådighed:

​Send en mail på borgit@borgit.com. Naturligvis tager vi tidsnært kontakt til dig.

Vi kan med øjeblikklig virkning tilbyde:

​Senior SAP udvikler (10 års erfaring):

  • ABAP OO, Workflow, IS-U, IDex/Common, Mobile løsninger og system integration, Migration
  • Availability: ASAP 50 % remote.

Flere detaljer findes i CV:

SAP Profil ASAP til rådighed

Andet

Tilbage til forsiden

Referencer

Kontakt os

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

Kontor DK

BORG IT ApS

​Borggade 22 

DK 6300 Gråsten​

Kontor DE

BORG IT ApS

​Kurfürstendamm 57,

DE-10707 Berlin

Kontakt

E-mail: borgit@borgit.com

Phone: +45 30 33 39 66

Telefax: +45 69 80 20 90

CVR/SE-nr.: DK28698623