Mobile løsninger​

I hele firmaets levetid har vi bistået vores kunder med at integrere SAP til diverse mobile løsninger. Dette er løsninger anvendt af medarbejdere, som til dagligt bevæger sig fra en arbejdsopgave til en anden.  Medarbejderen får elektronisk stillet sine arbejdsopgaver til rådighed på en håndholdt enhed. Hvordan opgaven hentes, præsenteres og hvilke data, som skal indtastes, er speciel for din virksomhed.  Enhver løsning er unik. Selvom vi har gjort det mange gange, så er ikke to løsninger ens. Men vi har stor ekspertise i at gennemføre et sådant projekt. Skærmbilleder, forretningsgang, kvalitetskrav og mobilitet er særegen for hver eneste løsning.

Denne form for integration vil over en lang periode være at finde i din forretning, og det er derfor vigtigt, at du fra starten tænker arkitektonisk smart og langsigtet. Kun således vil du være i stand til at optimere dine fremadrettede vedligeholdelsesudgifter.

Vores erfaring på dette område gør, at vi har været i stand til at indgå et samarbejde med det engelske firma OnDeviceSolutions - se deres hjemmeside her OnDeviceSolutions.

​​

Kontakt os på telefon: +45 30 33 39 66 eller på mail: borgit@borgit.com, hvis du har spørgsmål.

Her kan du se nogle af vores mange referencer

Efter mange år i faget, har vi arbejdet sammen med mange forskellige firmaer og brancher.

Integration af SAP i komplekse IT-landskaber. Vi har erfaring med kunder, der distribuerer og sælger elektricitet, gas, vand, opvarmning og medier. 

Vi har assisteret med og udviklet mange forskellige mobile løsninger, i samarbejde med vores kunder, til vedligeholdelse af borerigge og -skibe, bygninger og maskiner.  

Mange store elleverandører på det europæiske marked er nødt til at udskifte og etablere fjernaflæste målere. Vi har praktisk erfaring og kan tilbyde vores hjælp til planlægning og installation af dette.

Her offentliggør vi ressourcer, som står til rådighed:

​Send en mail på borgit@borgit.com. Naturligvis tager vi tidsnært kontakt til dig.

Vi kan med øjeblikklig virkning tilbyde:

​Senior SAP udvikler (10 års erfaring):

  • ABAP OO, Workflow, IS-U, IDex/Common, Mobile løsninger og system integration, Migration
  • Availability: ASAP 50 % remote.

Flere detaljer findes i CV:

SAP Profil ASAP til rådighed