SAP HANA håndterer og analyserer data lynhurtigt

Drømmer du om at få en software, som kan håndtere og analysere enorme mængder data lynhurtigt? Så bør du kigge nærmere på SAP HANA. Hos BORG IT ApS er vi specialister på området, og derfor er vi i stand til at hjælpe din virksomhed med at finde den bedst mulige løsning. Vi står til rådighed for alle typer virksomheder i hele Danmark.

Hos BORG IT finder du IT-eksperter. Vi kan tilbyde rådgivning og produkter i SAP HANA og SAP IS-U, som er særligt smarte at anvende i forbindelse med indsamling og analyse af mange forskellige data. Vi er også eksperter, når det kommer til integration af SAP HANA og SAP-support i dit systemlandskab.

BORG IT er SAP Test partner på en række SAP HANA CLOUD produkter og løsninger. Vi har praktisk erfaring (delvist med produkter, som er helt nye eller snart lanceres på markedet), hvorfor vi kan være med til at planlægge din strategi for, hvorledes ”skyen” kan være med til at løfte din forretning ind i fremtiden. Når strategien er lagt, kan vi rådgive og gennemføre planlægning samt eksekvere strategien.

Hvad er SAP HANA?

SAP HANA er navnet på et SAP produkt, som er en teknisk IT-løsning til din database. SAP er oprindeligt software, men med SAP HANA har SAP udviklet et "in Memory" produkt. 

SAP HANA er altså ikke kun software, men også hardware. Forsimplet vil det sige, at SAP som software installeres på en database, som fungerer som en RAM på din computer.

Softwaren gemmer og henter de data på SAP HANA, som SAP applikationer anmoder om. Disse data kan både være strukturerede eller ustrukturerede. 

​​Dermed gemmer SAP HANA data og analyserer dem hurtigere end nogensinde før. Databasen placeres nemlig i RAM-chips i stedet for på traditionelle harddiske.​

Du kan med andre ord få hastigheder og viden på din database, som ikke før har været mulig at få. Denne teknologi og viden kan du eksempelvis bruge til at lave forudsigende analyser af f.eks. produkter eller kundeadfærd.

Kontakt os og hør mere om virksomhedens muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan SAP HANA og SAP Cloud kan være gavnligt i din virksomheds administrationssystem, så kontakt os gerne allerede i dag.

Du kan ringe til os på telefon: +45 30 33 39 66 eller på mail: borgit@borgit.com, så hører du fra os hurtigst muligt. 

Her kan du se nogle af vores mange referencer

Efter mange år i faget, har vi arbejdet sammen med mange forskellige firmaer og brancher.

Integration af SAP i komplekse IT-landskaber. Vi har erfaring med kunder, der distribuerer og sælger elektricitet, gas, vand, opvarmning og medier. 

Vi har assisteret med og udviklet mange forskellige mobile løsninger, i samarbejde med vores kunder, til vedligeholdelse af borerigge og -skibe, bygninger og maskiner.  

Mange store elleverandører på det europæiske marked er nødt til at udskifte og etablere fjernaflæste målere. Vi har praktisk erfaring og kan tilbyde vores hjælp til planlægning og installation af dette.

Her offentliggør vi ressourcer, som står til rådighed:

​Send en mail på borgit@borgit.com. Naturligvis tager vi tidsnært kontakt til dig.

Vi kan med øjeblikklig virkning tilbyde:

​Senior SAP udvikler (10 års erfaring):

  • ABAP OO, Workflow, IS-U, IDex/Common, Mobile løsninger og system integration, Migration
  • Availability: ASAP 50 % remote.

Flere detaljer findes i CV:

SAP Profil ASAP til rådighed