Vil du vide mere om vores service

BORG IT tilbyder serviceydelser, som du har brug for at kunne vælge, integrere, idriftsætte og vedligeholde dit SAP system. Vi kan hjælpe med følgende:

  • ​​SAP-implementering og uddannelse
  • SAP-projektledelse, programledelse eller støtte til udbud
  • ​Udvikling (Lead), arkitekter, FRICEW
  • ​Datastyring: Datamigrering, massedataanalyse, dataindsamling i realtid, datastyring
  • SAP Basis og Admin Support
  • ​Optimering af SAP-licenser - roller og autoriseringer

SAP IS-U

​​Du er beslutningstager og arbejder i en virksomhed i forsynings-, produktions- eller distributionsbranchen? Du skal have installeret intelligente SAP IT-løsninger i din virksomhed? Du har brug for kompetente SAP IS-U kompetencer? Så står vi hos BORG IT klar til at hjælpe dig. Hos BORG IT er vi testpartner på SAP's ​nye og kommende produkter. Vi har derfor kendskab og erfaring med produkter, før de bliver introduceret til markedet

SAP EAM

​Alle vores SAP projekter og produkter anvender SAP EAM moduler og løsninger. Vi har stor erfaring i at integrere og implementere disse løsninger, således at din SAP installation strategisk optimalt indgår i din systemarkitektur. Dermed understøttes din forretning, og du får tilfredse brugere og glade kunder.

SAP 4/HANA

​​Hos BORG IT ApS er vi specialister på området, og derfor er vi i stand til at hjælpe din virksomhed med at finde den bedst mulige løsning. Vi står til rådighed for alle typer virksomheder i hele Danmark.​ Hos os finder du IT-eksperter. Vi kan tilbyde rådgivning og produkter i SAP HANA og SAP IS-U, som er særligt smarte at anvende i forbindelse med indsamling og analyse af mange forskellige data. Vi er også eksperter, når det kommer til integration af SAP HANA og SAP-support i dit systemlandskab.