SAP IS-U og mange andre løsninger og produkter tilbydes her

Du er beslutningstager og arbejder i en virksomhed i forsynings-, produktions- eller distributionsbranchen? Du skal have installeret intelligente SAP IT-løsninger i din virksomhed? Du har brug for kompetente SAP IS-U kompetencer? Så står vi hos BORG IT klar til at hjælpe dig. 

Vi er eksperter i at udvikle og implementere SAP IS-U. Vi servicerer virksomheder i hele Europa. Det har vi gjort mange år, og vi er kendt for at levere varen. 

Vi leverer SAP-ressourcer, SAP-support og produkter, som understøtter din nuværende og fremtidige forretning. Vi kan hjælpe dig med at finde optimeringer eller implementere og undervise dine medarbejdere i nye processer og produkter.  Vi kan tilbyde SAP IS-U konsulent- og programmeringsydelser og egne udviklede produkter. Vores produkter er udviklet sammen med vores kunder og er implementeret i produktionsmiljøer.

De fleste af vores kunder findes i forsynings-, produktions- eller Olie&Gas branchen. I forsyningsbranchen hjælper vi med implementering af IT systemer og blandt andet også daglig håndtering og overvågning af intelligente målere (el, gas, vand, varme.)

Hvad er SAP?

SAP er navnet på en tysk softwarevirksomhed. Virksomheden blev grundlagt i slut 70'erne i den tyske by Walldorf, som ligger tæt på den historiske by Heidelberg. 

SAP betyder, oversat til tysk, Systeme Anwendungen und Produkte. I dag er SAP en af verdens største software virksomheder og er ligeledes på den tyske og amerikanske børs. SAP startede med at udvikle et bogholderi-/finanssystem, men har i dag et enormt udbud af forskellige produkter, som kan integreres passende til din forretning.

SAP software er glimrende til alle former for styring og automatisering af forretningsgange. Det kræver dog individuel tilpasning. Her kan vi hjælpe.

Der laves endda software, skabeloner til projekter, planer og hjemmesider, som kan hjælpe dig med at navigere og finde muligheder til digitalisering af din virksomhed.

Hos BORG IT er vi testpartner på SAP's ​nye og kommende produkter. Vi har derfor kendskab og erfaring med produkter, før de bliver introduceret til markedet.

Vi tilbyder forskellige SAP-løsninger og produkter inden for følgende områder:

Kontakt os for at høre nærmere om SAP IS-U

Vil du høre mere om, hvordan SAP IS-U kan gøre en markant forskel i virksomheden, så kontakt os gerne med det samme for at høre mere. Vi kan kontaktes på telefon: +45 30 33 39 66 eller på mail: borgit@borgit.com, så hører du straks fra os. 

Her kan du se nogle af vores mange referencer

Efter mange år i faget, har vi arbejdet sammen med mange forskellige firmaer og brancher.

Integration af SAP i komplekse IT-landskaber. Vi har erfaring med kunder, der distribuerer og sælger elektricitet, gas, vand, opvarmning og medier. 

Vi har assisteret med og udviklet mange forskellige mobile løsninger, i samarbejde med vores kunder, til vedligeholdelse af borerigge og -skibe, bygninger og maskiner.  

Mange store elleverandører på det europæiske marked er nødt til at udskifte og etablere fjernaflæste målere. Vi har praktisk erfaring og kan tilbyde vores hjælp til planlægning og installation af dette.

Her offentliggør vi ressourcer, som står til rådighed:

​Send en mail på borgit@borgit.com. Naturligvis tager vi tidsnært kontakt til dig.

Vi kan med øjeblikklig virkning tilbyde:

​Senior SAP udvikler (10 års erfaring):

  • ABAP OO, Workflow, IS-U, IDex/Common, Mobile løsninger og system integration, Migration
  • Availability: ASAP 50 % remote.

Flere detaljer findes i CV:

SAP Profil ASAP til rådighed