Elmåler-digitalisering implementerer vi gerne hos dig

Kunne du tænke dig at skabe større forsyningssikkerhed eller give dine kunder mulighed for at spare på deres energiforbrug? Har du brug for at visualisere målerdata overfor dine kunder og forbrugere? Måske skal du bruge målerdata til internt brug eller kundeafregninger. Vil du have et værktøj til at højne dine kunders eller din egen energiproduktion? 

Så kan du med fordel kigge nærmere på en elmåler-digitalisering og Dataoptagelse i realtid. Hos BORG IT har vi stor erfaring på området, og vi hjælper gerne med implementeringen hos dig. Vi servicerer alle slags virksomheder i både ind- og udland.

Takket være den teknologiske udvikling, findes der i dag løsninger, som kan optimere forsyningssystemer. Dette kan lade sig gøre med digitalisering af elmålere. Disse målere har mange smarte funktioner og kan skabe værdi for både dig og dine kunder!

Måske ønsker du at overvåge og servicere dine el-målere. Dagens elmålere indeholder i hundredvis af parametre og alarmer. Dette er funktioner, som kan være med til at give dine kunder en bedre service og være med til at nedbringe dine driftsomkostninger.

​Der er flere gode grunde til at få en elmåler-digitalisering

eFunktioner fra de intelligente målere integreres med dine IT-systemer. Det betyder ikke nødvendigvis, at der er behov for store ændringer af dine nuværende IT-løsninger.

Det kan betale sig at tænke i digitalisering på grund af de mange fordele, som det medfører.​ Ved hjælp af smarte enheder/målere kan et forsyningssystem digitaliseres, og det er eksempelvis endnu lettere at overholde lovmæssige krav. Det bliver muligt at få en realtidsvisualisering af målere.​ Du kan således se, hvad du bruger af strøm eller vand her og nu.

Derudover er det muligt at optimere forretningsprocesser, skabe forsyningssikkerhed og give kunderne en ny og anderledes måde at se deres energiforbrug på. 

Du kan ændre dine kunders syn på dine produkter og ydelser, og du kan ændre dine kunders adfærd.

Dermed kan du være med til at skabe en ny brugeroplevelse og forandre, hvordan kunderne tænker og bruger energi. Et ellers "usynligt" produkt (strøm) bliver mere ”fysisk” for dine kunder.

Kontakt os for flere oplysninger

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad en elmåler-digitalisering kan gøre af forskel for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. 

Vi kan kontaktes på telefon: +45 30 33 39 66 eller på mail: borgit@borgit.com, så hører du fra os hurtigst muligt. 

Her kan du se nogle af vores mange referencer

Efter mange år i faget, har vi arbejdet sammen med mange forskellige firmaer og brancher.

Integration af SAP i komplekse IT-landskaber. Vi har erfaring med kunder, der distribuerer og sælger elektricitet, gas, vand, opvarmning og medier. 

Vi har assisteret med og udviklet mange forskellige mobile løsninger, i samarbejde med vores kunder, til vedligeholdelse af borerigge og -skibe, bygninger og maskiner.  

Mange store elleverandører på det europæiske marked er nødt til at udskifte og etablere fjernaflæste målere. Vi har praktisk erfaring og kan tilbyde vores hjælp til planlægning og installation af dette.

Her offentliggør vi ressourcer, som står til rådighed:

​Send en mail på borgit@borgit.com. Naturligvis tager vi tidsnært kontakt til dig.

Vi kan med øjeblikklig virkning tilbyde:

​Senior SAP udvikler (10 års erfaring):

  • ABAP OO, Workflow, IS-U, IDex/Common, Mobile løsninger og system integration, Migration
  • Availability: ASAP 50 % remote.

Flere detaljer findes i CV:

SAP Profil ASAP til rådighed