​Asset Intelligence Network kan optimere din virksomhed

​Hos BORG IT er vi eksperter i Asset Intelligence Network (AIN), som kan optimere din virksomhed. Vi er SAP Test partner på SAP’s AIN produkter. Vi servicerer alle slags virksomheder, så du må endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Asset Intelligence Network (AIN), Asset Strategy and Performance Management (ASPM) og Predictive Maintenance (PdMS) er alle cloud-baserede SAP-løsninger. Disse produkter bruges til at danne et overblik over virksomhedens aktiver. Du kan dele disse aktiver med interessenter og lave dataopsamling på aktiverne. Det vil sige, at dine enheder står centralt til rådighed for alle "medejere" og opdateret data deles dermed centralt via "skyen". 

Med Predictive Maintenance bruges (IOT) overvågningsværktøjer og -teknikker til at spore aktivernes ydeevne. Derved er det muligt at foretage overvågning og opdage småfejl, som kan rettes, før de resulterer i omfattende fejl. Ideologien er, at de samlede omkostninger er lavere ved at vedligeholde sine aktiver, end det er at reparere dem, når de er brudt ned.

AIN, ASPM og PdMS er muligvis ikke noget, som du bruger i din virksomhed i øjeblikket. Disse teknologier kan anvendes i alle virksomhedens funktioner, såsom indkøb, salg, produktion, vedligehold, human ressource m.v. Mulige besparelser kan være overraskende.

Du bør tænke Data Governance i din kommende IT-arkitektur, således dine data samles, opbevares og stilles til rådighed til de rette personer, når der er brug for dem. Skulle du tænke på SAP som software leverandør, så kan vi tilbyde praktisk erfaring i SAP Asset Strategy & Performance Management (ASPM), SAP Asset Intelligent Network (AIN) og SAP Predictive maintenance (PdMS). Dette er cloud-baserede produkter, som med SAP standardintegration kan integreres i dit eksisterende SAP system.  

Opnå mange fordele ved at anvende Predictive Maintenance

Predictive Maintenance anvender IoT, Artificial Intelligence, Machine Learning, 3D-visualisering og mere til at forbedre virksomhedens forretningsprocesser til vedligehold af aktiver.

Når der anvendes Predictive Maintenance (PdMS), vil virksomheden kunne 

  • reducere tiden, hvor aktiver vedligeholdes
  • minimere produktionstimerne, som mistes ved vedligeholdelse
  • minimere omkostningerne på  reservedele og forsyninger

Antallet af nedbrud reduceres, idet der kan foretages små reparationer i god tid, før skaden bliver mere omfattende.

Der er derfor fordele ved at benytte disse intelligente IT-løsninger. Vi sætter altid god tid af hos kunden, hvor vi hører om de pågældende ønsker og behov, som vi efterfølgende imødekommer på bedst mulig vis.​

BORG IT er SAP Test partner på SAP ASPM, PdMS og AIN produkter. Så vi har praktisk erfaring og ved, hvad der rører sig på markedet.

Kontakt os og hør mere om Asset Intelligence Network

Ønsker du at minimere nedbrud og sænke virksomhedens vedligeholdelsesomkostninger, så kan du med fordel kontakte os. Vi står altid klar til at fortælle dig om Asset Intelligence Network eller en af de andre IT-løsninger, som vi tilbyder.

Du kan kontakte os på telefon: ​+45 30 33 39 66 eller på mail: borgit@borgit.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Her kan du se nogle af vores mange referencer

Efter mange år i faget, har vi arbejdet sammen med mange forskellige firmaer og brancher.

Integration af SAP i komplekse IT-landskaber. Vi har erfaring med kunder, der distribuerer og sælger elektricitet, gas, vand, opvarmning og medier. 

Vi har assisteret med og udviklet mange forskellige mobile løsninger, i samarbejde med vores kunder, til vedligeholdelse af borerigge og -skibe, bygninger og maskiner.  

Mange store elleverandører på det europæiske marked er nødt til at udskifte og etablere fjernaflæste målere. Vi har praktisk erfaring og kan tilbyde vores hjælp til planlægning og installation af dette.

Her offentliggør vi ressourcer, som står til rådighed:

​Send en mail på borgit@borgit.com. Naturligvis tager vi tidsnært kontakt til dig.

Vi kan med øjeblikklig virkning tilbyde:

​Senior SAP udvikler (10 års erfaring):

  • ABAP OO, Workflow, IS-U, IDex/Common, Mobile løsninger og system integration, Migration
  • Availability: ASAP 50 % remote.

Flere detaljer findes i CV:

SAP Profil ASAP til rådighed