Vores Team

​At arbejde for BORG IT betyder at arbejde i en konsulentvirksomhed med fokus på SAP og digitale løsninger. ​Du vil opleve en fleksibel og respektfuld kultur, hvor vi tager hånd om hinanden, miljøet og hjælper vores kunder bedst muligt. Du vil opleve en kundefokuseret virksomhed, hvor du får ansvar og der stilles krav til dit engagement og din præstation.

  • Du vil opleve en indbydende og inkluderende arbejdsmentalitet og -kultur. Hos BORG IT arbejder vi på tværs af grænser og kulturer.
  • Du vil blive involveret i projekter, hvor vi hjælper virksomheder med at implementere, konfigurere og optimere SAP-software. Dette kan omfatte rådgivning af kunderne om, hvordan de bedst udnytter SAP-softwarens funktionalitet, og hvordan systemet bedst integreres i kundernes it-arkitektur. Målet er at hjælpe kunderne med at nå deres forretningsmål og optimere deres processer.
  • Dit arbejde kan også omfatte teknisk support, fejlfinding og vedligeholdelse af SAP-systemer. Afhængigt af din rolle i virksomheden kan du arbejde direkte med kunderne eller samarbejde med andre kolleger i BORG IT om at levere projekter og opgaver til kunderne.
  • Ud over en god forståelse for SAP-software skal du have stærke kommunikationsevner og evnen til at arbejde både selvstændigt og som en del af et team.

​Tag fat i en af vores medarbejdere:

​På grund af vores lange tilstedeværelse på markedet har vi et stort netværk og kan hjælpe dig med en stor pulje af SAP-konsulenter og -udviklere. Vi kan også tilbyde dig et nearshore-team af konsulenter og udviklere i Polen.

Lauge Borg

CEO og Founder

Constance Winkler

Sales Support & Office Assistent

Susanne Kuhr-Haaf

Head of SaaS Sales

Christian Schütt

Ressource Manager