IS-U ​Markedskommunikation i SE, DK, UK & DE

​For vores kunder i forsyningsbranchen er kommunikation med andre aktører på energimarkedet en vigtig del af den daglige forretning. Der er mange lovmæssige krav i markedet, og disse krav skal integreres fra start til slut på tværs af alle jeres processer i SAP. 

SAP leverer en løsning, som kan bruges til at implementere dine processer. Løsningen hedder IDE (Intercompany Data Exchange), eller i daglig tale måske også 'IDEX'.

BORG IT har i mere en 15 år installeret disse løsninger i Sverige, Danmark, England og Tyskland. Udover kundespecifikke projekter og løsninger i de nævnte lande har vi bistået SAP med at udvikle selve produktet.

BORG IT er projektpartner med SAP, og vi har deltaget i IDEX Projekter i Walldorf. Her er formålet at forbedre den eksisterende IDE løsning.  Så vi har indgående kendskab til denne løsning og har i dag egne produkter til at optimere denne løsning yderligere.

Kontakt os på telefon: +45 30 33 39 66 eller på mail: borgit@borgit.com, hvis du har spørgsmål.

Her kan du se nogle af vores mange referencer

Efter mange år i faget, har vi arbejdet sammen med mange forskellige firmaer og brancher.

Integration af SAP i komplekse IT-landskaber. Vi har erfaring med kunder, der distribuerer og sælger elektricitet, gas, vand, opvarmning og medier. 

Vi har assisteret med og udviklet mange forskellige mobile løsninger, i samarbejde med vores kunder, til vedligeholdelse af borerigge og -skibe, bygninger og maskiner.  

Mange store elleverandører på det europæiske marked er nødt til at udskifte og etablere fjernaflæste målere. Vi har praktisk erfaring og kan tilbyde vores hjælp til planlægning og installation af dette.

Her offentliggør vi ressourcer, som står til rådighed:

​Send en mail på borgit@borgit.com. Naturligvis tager vi tidsnært kontakt til dig.

Vi kan med øjeblikklig virkning tilbyde:

​Senior SAP udvikler (10 års erfaring):

  • ABAP OO, Workflow, IS-U, IDex/Common, Mobile løsninger og system integration, Migration
  • Availability: ASAP 50 % remote.

Flere detaljer findes i CV:

SAP Profil ASAP til rådighed

Andet

Tilbage til forsiden

Referencer

Kontakt os

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

Kontor DK

BORG IT ApS

​Borggade 22 

DK 6300 Gråsten​

Kontor DE

BORG IT ApS

​Kurfürstendamm 57,

DE-10707 Berlin

Kontakt

E-mail: borgit@borgit.com

Phone: +45 30 33 39 66

Telefax: +45 69 80 20 90

CVR/SE-nr.: DK28698623