Om BORG IT

BORG IT er grundlagt i 2003 af Lauge Borg. Før grundlæggelsen af BORG IT ApS var Lauge Borg med til at grundlægge et af de første konsulenthuse med fokus på SAP IS-U i Tyskland. 

SAP IS-U (Industry solution for Utilities) er et SAP produkt, som oftest anvendes af  virksomheder i forsyningsbranchen.  Løsningen bygger på SAP Standard (EAM). I dag er BORG IT ApS er et uafhængigt konsulenthus, som i over 16 år har tilbudt SAP IT-tjenester og -produkter til virksomheder inden for følgende brancher:

 • Produktion
 • Energiforsyning og produktion
 • Olie/gas

Vi har fokus på disse industrier og fokuserer på, hvad vi er gode til. Vi har nære relationer til SAP i Tyskland, og vi har sammen med vores kunder gjort os til specialister inden for vores felt. Vi indgår i et fortroligt og troværdigt samarbejde, som giver mening for din virksomhed. 

Vores kunder står med et behov for SAP specialister til et projekt eller en opgave, hvor der søges indsigt i branche, marked og IT systemer. Vi arbejder for kunder, hvor der for en periode er behov for ekstra arbejdskraft eller specialistviden. Vores kunder tager kontakt til os for at få hjælp til følgende:

 • Udformning af tekniske og forretningsmæssige analyser
 • Undervisning af medarbejdere i SAP løsninger
 • Udarbejdelse af kundespecifikke funktioner og moduler
 • Udarbejdelse af integrationer til egne systemer eller systemer hos leverandører og kunder
 • Flytning af data fra et system til et andet
 • Daglig vedligehold af systemer og snitflader
 • Gennemførelse af et udbud
 • Optimering af forretningsprocesser eller tilpasning til lovkrav

​Vi koordinerer teknisk betonede arbejdsopgaver i IT organisationen. Vi hjælper vores kunder med at finde løsninger og produkter. 

Vores kunder er større, internationale virksomheder i Skandinavien og det øvrige Europa. Vi arbejder i et internationalt miljø for (multi)nationale virksomheder. Vi går pragmatisk til værks og ser vores løsninger i en større helhed. Vi følger med i tendenser og bevægelser på markedet. Det betyder, at vi kender markedet og understøttende IT løsninger samt leverer afprøvede IT systemer og løsninger.

Vi indgår i et tæt og langvarigt samarbejde med vores kunder. Vi har været i branchen i mange år.  Vi opbygger et tillidsforhold med vores kunder, og vi er klar over, at varen skal leveres. Et godt afsluttet projekt er for os den bedste markedsføring. Vores kunder er tilfredse! Derfor vender de tilbage gang på gang - mange af vores kunder har vi samarbejdet med i 10 til 15 år.​

SAP Kompetencer leveres af vores erfarne medarbejdere og samarbejdspartnere, som er i stand til at arbejde i komplekse projekter. Vores medarbejdere har forståelse for din forretning og IT og kan få de to faktorer til at skabe synergi.

Vores mangeårige tilstedeværelse på markedet har givet os mange kontakter og et stort netværk. Vores arbejde med digitalisering har ud over SAP kompetencer også givet os viden og teknologi til hjemtagning og visualisering af data fra digitale enheder. Denne del af vores forretning er integreret hos nogle af vores kunder. ​Med produktet har du direkte adgang til f.eks. en elmåler, vandmåler, solcelleanlæg osv. Se mere her Elmåler digitalisering og Dataoptagelse i realtid.

Kontaktdata - Klik her

Her kan du se nogle af vores mange referencer

Efter mange år i faget, har vi arbejdet sammen med mange forskellige firmaer og brancher.

Integration af SAP i komplekse IT-landskaber. Vi har erfaring med kunder, der distribuerer og sælger elektricitet, gas, vand, opvarmning og medier. 

Vi har assisteret med og udviklet mange forskellige mobile løsninger, i samarbejde med vores kunder, til vedligeholdelse af borerigge og -skibe, bygninger og maskiner.  

Mange store elleverandører på det europæiske marked er nødt til at udskifte og etablere fjernaflæste målere. Vi har praktisk erfaring og kan tilbyde vores hjælp til planlægning og installation af dette.

Her offentliggør vi ressourcer, som står til rådighed:

​Send en mail på borgit@borgit.com. Naturligvis tager vi tidsnært kontakt til dig.

Vi kan med øjeblikklig virkning tilbyde:

​Senior SAP udvikler (10 års erfaring):

 • ABAP OO, Workflow, IS-U, IDex/Common, Mobile løsninger og system integration, Migration
 • Availability: ASAP 50 % remote.

Flere detaljer findes i CV:

SAP Profil ASAP til rådighed