Samarbejds- & partneraftaler

Firma: OnDeviceSolutions

Web:https://www.ondevicesolutions.com

Produkt: myJobCard​

BORG IT ApS har indgået et samarbejde med OnDeviceSolutions.

OnDeviceSolutions er en engelskbaseret virksomhed, som udvikler mobile løsninger: En til håndtering af arbejdsopgaver (myJobCard) og en til registrering af lagerbevægelser (myWarehouse). Disse mobile løsninger installeres på forskellige typer håndholdte enheder og kommer med en integreret kommunikation til SAP ECC og SAP Cloud. myJobCard findes på SAP APP Center.

Produktet har vist sin værdi hos mange kunder internationalt. Herunder også i Tyskland, Danmark og Skandinavien.

Partnerskabet betyder, at BORG IT ApS med understøttelse af OnDeviceSolution sælger og implementerer myJobCard i flere europæiske lande.

Firma: Energenia GmbH

Web: http://energenia.de/

Produkt: SAP IS-U ydelser

Siden 2009 har vi med stor succes samarbejdet med Energenia GmbH inden for SAP IS-U rådgivning. 

Energenia er hovedsagelig aktiv på det tyske marked. Vores samarbejde består i gengældt support af SAP ressourcer og fælles kundepleje.

logodarkvector_web

Firma: Evikali

Web: http://evikali.dk

Produkt: Evishine

BORG IT ApS har indgået et samarbejde med Evikali

Evikali er en virksomhed placeret i Århus, Danmark. Evikali producerer en software-enhed (eviShine) med forudinstalleret software, som kan tilsluttes digitale enheder af næsten enhver art.  

eviShine er et produkt, som tilkobles smarte enheder/målere/konvertere. Dette kan være målere til gas, vand, varme eller lignende. Ligeledes kan det på en produktionsenhed være din konverter på dit energiproduktionsanlæg.

eviShine gør dig i stand til (i realtid) at se og overvåge dine smarte enheder på en hjemmeside, smartphone m.v. Visualiseringen er også en del af produktet, så det betales der ikke ekstra for. Du kan til enhver tid se, om din(e) enhed(er) er i drift som forventet.

Produktet er producentuafhængigt. Det vil sige, at uafhængigt hvilket firma, der har produceret din el-/gas-/vandmåler, konverter osv., kan du med eviShine se data på din måler. 

Skulle din enhed udløse en alarm, f.eks. ved rørbrud, så sendes en alarm fra din vandmåler direkte til dig. Herved kan du minimere vandudledning, og dine skader holdes på et minimum. Med en sådan alarm er det hos nogle forsikringsselskaber muligt at få rabat på din vandskadeforsikring.

Produktet har eksisteret i mere end 14 år og er udviklet længe før, der taltes om digitalisering og IOT (Internet of Things). eviShine bliver i samarbejde med kunder løbende forbedret og integreret på forskellig vis. I dag findes eviShine hos tusindvis af kunder (private og virksomheder) spredt over hele verden.

 

Partnerskabet med Evikali betyder, at BORG IT samarbejder med Evikali og sælger og implementerer eviShine i Tyskland og Polen.

Her kan du se nogle af vores mange referencer

Efter mange år i faget, har vi arbejdet sammen med mange forskellige firmaer og brancher.

Integration af SAP i komplekse IT-landskaber. Vi har erfaring med kunder, der distribuerer og sælger elektricitet, gas, vand, opvarmning og medier. 

Vi har assisteret med og udviklet mange forskellige mobile løsninger, i samarbejde med vores kunder, til vedligeholdelse af borerigge og -skibe, bygninger og maskiner.  

Mange store elleverandører på det europæiske marked er nødt til at udskifte og etablere fjernaflæste målere. Vi har praktisk erfaring og kan tilbyde vores hjælp til planlægning og installation af dette.

Her offentliggør vi ressourcer, som står til rådighed:

​Send en mail på borgit@borgit.com. Naturligvis tager vi tidsnært kontakt til dig.

Vi kan med øjeblikklig virkning tilbyde:

​Senior SAP udvikler (10 års erfaring):

  • ABAP OO, Workflow, IS-U, IDex/Common, Mobile løsninger og system integration, Migration
  • Availability: ASAP 50 % remote.

Flere detaljer findes i CV:

SAP Profil ASAP til rådighed