SAP S/4HANA

SAP S/4HANA er optimeret til SAP's in-memory-database SAP HANA. I sidste ende er det in-memory-teknologien, der muliggør dataindsigt i realtid samt dataanalyser af alle aktiviteter.

En SAP S/4HANA-implementering vil således ikke kun have en positiv effekt på dit it-landskab, men du vil samtidig få gavn af dataindsigt i realtid og en forenklet datamodel. Du kan forbedre din brugeroplevelse med SAP Fiori, eller du kan udvide din brug af innovative løsninger såsom IoT, AI eller maskinlæring. SAP S/4HANA kan implementeres on-premises, i skyen eller via en hybridmodel. En SAP S/4HANA-opgradering vil også lægge fundamentet for bedre bæredygtighedsstyring. Som implementeringspartner er BORG IT klar til at håndtere den fulde SAP S/4HANA-migrering.

Hvordan foregår overgangen til SAP S/4HANA?

En overgang til SAP S/4HANA kan udføres ved hjælp af 3 forskellige implementeringsmetoder:

  • ​Ny implementering (“greenfield”),
  • ​Systemkonvertering (“brownfield”) eller
  • ​Selektiv dataovergang.

Hvilken metode du vælger, afhænger i høj grad af din nuværende it-opsætning og dine planer for fremtiden. Vi analyserer din virksomhedsstruktur og dine datalag og finder den rigtige ERP-løsning blandt SAP's ERP-løsninger til dig. Borg IT dækker hele transformationsprocessen fra rådgivning til tilpasning, udvikling, test og SAP S/4HANA træning og support.

Kontakt os allerede i dag hvis du sidder inde med spørgsmål!

​Er du klar til at starte din SAP S/4HANA implementering sammen med os? Vi hjælper gerne, uanset om du vil stille et specifikt spørgsmål, få et tilbud eller vil bare høre mere om, hvad SAP-softwareløsninger kan gøre for dig.